Jag vill Hyra

Hyra lägenhet hos oss

Vi tillämpar principen om först till kvarn, dvs alla som uppfyller villkoren om fast inkomst (t.ex. CSN studiemedel), har skött sina tidigare hyresinbetalningar, klarar en kreditkontroll och är student på minst halvfart vid universitet eller högskola är välkomna att hyra hos oss.

Har du speciella önskemål om tex att bo på ett specifikt våningsplan/hus eller åt gatan eller gården, m.m. Skriv med det i din ansökan under övrigt/önskemål. Vi försöker ta hänsyn till önskemål i den mån vi kan men kan inte garantera det.

Våra lägenheter är väl utrustade och innehåller allt du behöver för en trygg och bekväm studietid vid Karlstads universitet.  

Så här fungerar det

  1. Skicka in en intresseanmälan/ lägenhetsansökan
  2. Kreditupplysning genomförs
  3. Hyreskontrakt skrivs/erbjudande om lägenhet
  4. Tillträde/ Besiktning av lägenhet

Vårt kösystem
Alla intresseanmälningar sparas i 3 månader sedan krävs ny kontakt för att stå kvar i kön. Har man fått ett erbjudande om lägenhet och av olika skäl tackat nej, förlorar man sin plats i kön.

GDPR
Alla dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med Lönnen Studentbostäders integritetspolicy. Om du vill läsa mer kring hur vi använder dina personuppgifter i din ansökan om bostad hos oss, läs vår integritetspolicy.

Våra lägenheter

Vi har den bästa bostaden för dig under din studietid!

Lonnen-Studentbostader-lagenhet-1024
Välutrustat kök med kyl, frys & mikro
Lonnen-Studentbostader
Mysiga rum
Lonnen-studentbostader-badrum
Fräscha badrum
LonnenStudentbostader-studentlagenheter-karlstad
Bra hall med förvaring
Lonnen-Studentbostader-karlstads-universitet-1024px
Granne med KAU